Donirajte za edukaciju

Donirajte Donate Spenden Sie für Bildung NVO CEORA
Donacije nam pomažu da ostvarimo ciljeve. U našem radu važna nam je podrška pojedinaca, ali i svih sektora društva.
Da bismo ostvarili ciljeve za koje se zalažemo potrebna nam je pomoć svih vas koji podjednako razumijete važnost aktivnog djelovanja.
Najdragocjeniji poklon je vrijeme koje posvetimo drugima, stoga ukoliko ste u mogućnosti, donirajte nam dio svog vremena, ali i druge vrijednosti olakšavaju naš rad.
Donacijom nam pomažete edukovati, provoditi i promovisati kampanje za podršku u obrazovanju ranjivih kategorija društva, očuvanje prirode te inspirisati sve s kojima dolazimo u susret na pozitivne promjene.
Bez vaše pomoći to ne bi bilo moguće. Hvala vam na tome!
Mi smo nevladina organizacija, a nevladine organizacije bez volontera, članova i donatora ne mogu same napraviti toliko željenu promjenu u svijetu koji nas okružuje.
Doniranjem dajete svoj doprinos promociji edukacije, zaštiti prirode i okoliša, popularizaciji učenja, čitanja, znanja te demokratizaciji i civilnom društvu.
Doniranjem podupirete rad svih članova i volontera, naročito mladih ljudi koji se mnogo trude pozitivno doprinijeti društvu u kojem žive novim idejama i inovativnim projektima.
Doniranjem dajete, a mnogi kažu da se malo što u životu može mjeriti s tim.
Vaše donacije u pravilu se koriste za podršku svakodnevnom radu Nevladine organizacije Centar za obrazovanje razvoj i afirmaciju (NVO CEORA) te razvoja i održavanja redovnih i novih projekata i web stranice ceora.ba.
Ukoliko želite, vaša donacija može biti i namjenska – za neki određeni projekat ili oblast djelovanja ili za tačno specifičnu aktivnost u okviru rada Nevladine organizacije.
Prilikom namjenske donacije svakako nam se javite e-mailom te nas obavijestite o svojim željama.
Za donacije nas možete kontaktirati putem kontakt forme.
Radujemo se budućoj saradnji.