Održan sastanak u sklopu Projekta “Pruži mi ruku – učimo zajedno 2021.”

Održan sastanak u sklopu Projekta "Pruži mi ruku - učimo zajedno 2021."
U prostorijama Nevladine organizacije Centar za obrazovanje razvoj i afirmaciju (NVO CEORA) održan je sastanak sa roditeljima i nekoliko učenika koji će učestvovati u Projektu “Pruži mi ruku – učimo zajedno 2021.” kojem je prisustvovalo i nekoliko volontera na Projektu. Sastanak je održan u ponedjeljak, 05. jula 2021. godine, a cilj projekta je da se pomogne učenicima da lakše savladavaju školsko gradivo iz pojedinih predmeta, postižu bolji uspjeh u učenju i sticanju vještina u radu.
Dogovoreni su detalji u vezi termina i načina organizacije aktivnosti pružanja podrške u učenju i praćenju redovne nastave te instruktivne nastave iz nastavnih predmeta.
Održan sastanak u sklopu Projekta "Pruži mi ruku - učimo zajedno 2021."
Predsjednica NVO CEORA Lutvija Čolo, poželjela je dobrodošlicu svim prisutnim, ali i svima onima koji se naknadno žele pridružiti NVO CEORA u realizaciji Projekta.
Roditelji su izrazili veliko zadovoljstvo, zahvalnost zbog želje članova NVO CEORA da se pomogne njihovoj djeci, kako bi što lakše započeli novu školsku godinu, što redovnije pohađali nastavu i postizali bolje uspjehe u školovanju nego što je to bilo do sada.

Pogledajte i naše projekte